women

Коректно отношение към клиента

За нас клиентът е от първостепенна важност, така че няма да правим компромис с качественото обслужване. Ако някоя наша стока не Ви стои добре, или съществува друг проблем с нея, то ние Ви даваме възможността да я замените или върнете. Главната ни цел, е да се чувствате доволни от направения избор на облекло, а за всичко останало сме готови да съдействаме!

Пазарувайте лесно, спокойно и сигурно

Всяка пратка пристига при вас с възможност за „тест преди заплащане“. С други думи, Вие можете да пробвате или премерите даден артикул, преди да го заплатите. По този начин ще се чувствате сигурни, че правите един наистина добър избор. Доставките се изпълняват до 24 часа за населените места с офис на Еконт, тъй че няма да почувствате никакво забавяне.

 

 

 

Отстъпки за клиенти

Естествено приготвили сме за Вас и специални отстъпки:

Отстъпка за редовни клиенти – след като направите първата си поръчка, ще получите ваучер за 10% намаление при следващо пазаруване. Кодът за отстъпката ще Ви бъде изпратен по електронната поща 7 дни след първата ви покупка от онлайн магазина за дрехи.

Безплатна доставка до офис срещу имейл – ако се запишете в нашия мейл бюлетин ще изпратим следващата Ви поръчка до офис на куриерска фирма Еконт за наша сметка. Този ваучер може да се използва еднократно, като награда за всеки един клиент.

 

МНОЖЕСТВО ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Десетки хора пазаруват в нашия онлайн магазин за мъжки и дамски дрехи!

Те ни изпратиха страхотни снимки с нашите артикули. Направете го и Вие, за да получите 15% отстъпка при следващото Ви пазаруване от магазина. Снимките ще бъдат качени единствено в уебсайта Leks.bg. В случай, че желаете снимката да бъде премахната, това ще бъде сторено незабавно. Снимките не могат да бъдат свалени или копирани и остават на страницата ни.

Изпратете снимка с наш артикул на имейл contact@leks.bg, и ще получите отстъпката веднага!